Snow

Snow
Radionice

Sve su radionice besplatne, raznolike i održavaju se svaki dan na nekoliko punktova u parku. Pošaljite svoje klince na radionice magije, sadnje i njege biljaka, u školu grafita, urbanog plesa ili školu za male DJ-jeve, radionice šivanja i vezenja, znanstvene radionice, likovne radionice i sl.Dob: za sve uzraste (ovisno o vrsti radionice)

Snow
Predstave

Svaki dan u prijepodnevnim terminima dolazi nam vesela ekipa iz Šarenog svijeta sa super predstavama za djecu, s puno pjevanja i plesa. Za one najmlade tu je i Škola engleskog jezika Helen Doron ciji ucitelji drže najzabavnije pokazne sate engleskog jezika. Takoder s puno pjevanja i plesa.Dob: za mlade uzraste (od 2 do 10 god.)

Snow
Sportske aktivnosti

U suradnji sa sportskim klubovima i udrugama svakoga dana na velikoj sportskoj livadi predstavljamo niz razlicitih, a ponekad i malo zapostavljenih sportova (Naime, nogomet nije jedini sport). Treneri i clanovi klubova rado ce vaše klince upoznati i potaknuti da zaigraju ragbi, stolni tenis, judo, karate, rukomet ili squash ili da se okušaju u macevanju, veslanju, strelicarstvu, jogi, plesu na svili i sl. U pauzama izmedu radionica i sportskih prezentacija, sportska livada se pretvara u veliko igralište s puno rekvizita za slobodne aktivnosti (bubblefootball, timski sportovi, lopte, obruci...). Organiziramo i razna sportska natjecanja, a maskote naših sponzora s našim animatorima dijele nagrade i poklone najuspješnijima, najsladima, najboljima... Ma, zapravo, svima!Dob: za sve uzraste (osim u slucajevima nekih sportova skoji propisuju donju dobnu granicu. Npr. za strelicarstvo dijete mora imati najmanje 10 godina).

Snow
Zgodno kino

U Centru mladih Ribnjak svakoga dana od 12 do 17 sati prikazujemo domace i strane (sinhronizirane) dugometražne crtice i filmove te edukativni program Da Vinci. Sklonite se od vrucine u ugodan prostor, zauzmite sjedalice i jastucice i uživajte. Kino je, naravno, besplatno.Dob: za uzraste od 2 do 14 godina

Snow
Ples i glazba

Klinci jako vole plesati i jako vole njihov super cool disco podij (pozornica pokraj ulaza u Centar mladih). Glazbu pušta mališanima omiljeni DJ Kuna koji zna apsolutno sve pjesme koje oni vole. Disco se službeno otvara navecer, ali kako na Zgodionici cijeli dan puštamo glazbu, klinci mogu zaplesati kada god to požele.

Snow
Za bebe i najmlade

Imamo pješcanik i imamo fontanu u hladu. Znate što to znaci? Puno kolacica i raznih „gradevina“ od pijeska. Pješcanik je ograden i prepun kantica, lopatica, loncica i kalupa, a kako biste svoje majstore držali na oku, oko pješcanika smo postavili ležaljke. Za male nezgodancije tijekom igre, pored pješcanika se nalazi šator za previjanje u kojemu cete pronaci stolice, pelene i vlažne maramice.

Snow
Za ljubimce

Park je, naravno, otvoren za kucne ljubimce pa smo i za njih pripremili njihov kutak s bazenom, igrackama i foto pointom

Snow
Ostalo

Tijekom Zgodionice djeci je na raspolaganju cijeeeeli park Ribnjak pa ovdje mogu još pronaci i kutak za crtanje i igranje s raznim rekvizitima, mogu oslikati lice bojom ili šljokicama (uz nadoplatu), kupiti i procitati knjige i slikovnice, pokušati pronaci skriveno blago u treasure hunt igrama naših sponzora te, na kraju veceri, opustiti se i odmoriti uz najljepše price za laku noc koje u svojoj carobnoj šumici cita super baka Fulvia.

Prijavite se za sudjelovanje

Ako želite unutar eventa održati radionicu, predavnanje, ili nešto treče slobodno nam pošaljite mail :)